Aanmelden lesjesmiddag

Op 3 en 17 februari 2021 vinden de lesjesmiddagen plaats. Kinderen krijgen op het HWC dan drie lesjes van elk 20 minuten aangeboden. Deze lesjes geven een goede indruk van de verschillende vakken op het HWC, zoals aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde, Nederlands, Engels, lichamelijke opvoeding, Frans, biologie etc. Ze worden daarbij begeleid door brugklassers van nu, aan wie ze ook hun vragen kunnen stellen. Nieuw dit jaar zijn de tweetalige lesjes, waarvoor kan worden ingetekend op 17 februari. Ook worden op die datum weer de lesjes georganiseerd, specifiek gericht op Latijn en Grieks; kinderen met belangstelling voor het gymnasium kunnen zich hiervoor opgeven.

NB om zoveel mogelijk kinderen de gelegenheid te geven een lesjesmiddag bij te wonen, vragen we u een keus te maken voor 3 of 17 februari (in geval van de reguliere lesjes). Voor 17 februari kan er wel een combinatie worden gemaakt van tweetalig en Latijn/Grieks.

In verband met de Coronamaatregelen kunnen wij dit jaar tijdens de lesjesmiddag helaas geen ouders ontvangen in onze personeelskamer.

 

De lesjesmiddag van 3 februari is vol; hiervoor kan niet meer worden ingeschreven.